Εκτιμήσεις Ακινήτων

Demos Georgiou Rics

Choose Demos Georgiou & Associates LLC for professional and dependent assessment of your property’s market value. Our team of RICS registered experts provides commercial, residential, and rural property valuations to banks, asset management companies, developers, investors, and fund managers. We are based in Limassol and cover the city of Limassol and the surrounding areas.

Η γνωμοδότηση για την αξία ενός ακινήτου είναι μια περίπλοκη διαδικασία που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις, ενώ μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την κερδοφορία σας, καθώς και τις επιχειρηματικές και προσωπικές σας αποφάσεις. Ένας εγκεκριμένος εκτιμητής με τις κατάλληλες γνώσεις αποτελεί συχνά ένα απαραίτητο βήμα για την εξασφάλιση ενός δανείου, την επιλογή του καλύτερου ακινήτου για το χαρτοφυλάκιό σας και τη πραγματοποίηση μίας πώλησης.

Η εκπόνηση μιας αξιόπιστης Έκθεσης Εκτίμησης που συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του πελάτη και όλα τα ισχύοντα διεθνή επαγγελματικά πρότυπα και κανονισμούς απαιτεί εξειδικευμένους επαγγελματίες και άριστη κατανόηση των τάσεων του κτηματομεσιτικού κλάδου και της ευρύτερης αγοράς. Η ομάδα μας μπορεί να παράσχει σημαντικές πληροφορίες για όλους τους τύπους ακινήτων, συμπεριλαμβανομένων κατοικιών, εμπορικών και βιομηχανικών ακινήτων και εγκαταστάσεων αναψυχής.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Οι εξειδικευμένοι Εκτιμητές μας θα σας προσφέρουν ένα σύνολο υπηρεσιών, όπως εκτιμήσεις ενός ακινήτου, εκτιμήσεις χαρτοφυλακίου, εκτιμήσεις πριν την αγορά, υποστήριξη στο πλαίσιο δικαστικών διαφορών, εκτιμήσεις για σκοπούς απαλλοτρίωσης και μελέτες σκοπιμότητας. Χάρη στη μοναδική και διευρυμένη πλατφόρμα μας, συνεχίζουμε να προσελκύουμε κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου εκτίμησης ακινήτων και να παρέχουμε μια ευρεία γκάμα εξειδικευμένων συμβουλών για κάθε τύπο ακινήτου.

Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση μιας εκτίμησης ακινήτου ποικίλλει, ανάλογα με το αντικείμενο της εργασίας. Παρόλο που συνιστούμε ένα περιθώριο 1 (μιας) εβδομάδας, θα σας συμβουλεύαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες ανάθεσης του έργου. Συνήθως, ολοκληρώνουμε τις εργασίες σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε το δικό σας έργο, εντός του χρονοδιαγράμματος που θα ορίσετε.

 

Οι εκτιμητές τηρούν έναν αυστηρό κώδικα δεοντολογίας, όπως προσδιορίζεται από το Royal Institution of Chartered Surveyors, το οποίο απαιτεί όλοι οι εκτιμητές να είναι αμερόληπτοι και να βασίζονται σε διεθνές πρότυπα και αξιόπιστες πληροφορίες. Η ομάδα μας θα αξιολογήσει ενδελεχώς όλες τις σχετικές πληροφορίες και τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα, κατά τη διαδικασία της εκτίμησης, προκειμένου να καταλήξει σε μια βάσιμη γνώμη για την αξία.

 

Οι πελάτες μας αναμένουν και αξίζουν άριστη εξυπηρέτηση, η οποία περιλαμβάνει τουλάχιστον την εκπόνηση αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας εκθέσεων εκτίμησης και την αξιοποίηση μιας υπεύθυνης και αξιόλογης επαγγελματικής ομάδας. Όλοι οι εκτιμητές μας διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία, ώστε να διασφαλίζεται η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Καθώς αναγνωρίζουμε ότι η τεχνολογία δεν αρκεί από μόνη της, οι επαγγελματίες εκτιμητές μας δεσμεύονται για την επιτυχία των πελατών μας. Αισθανόμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες και εργαζόμαστε σκληρά για να επικοινωνούμε εγκαίρως και συχνά με τους πελάτες μας.

Ας μιλήσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια επαγγελματική και ανεξάρτητη εκτίμηση της αγοραίας αξίας του ακινήτου σας.